American Grill Bar

Zodra u de deur opent wordt u betoverd door de sfeer van Amerika. De ruimte neemt u mee van het verleden; indianen, western, tot het heden. De perfecte locatie voor uw feest, denk ook eens aan een themafeest. De jaren ’70 waren toch prachtig? Compleet met aangepaste muziek wordt dit een prachtige avond.

U kunt hier genieten van een heerlijke barbecue met keuze uit diverse salades, sauzen, frites, stokbrood en zes soorten vlees en vis. Wilt u liever niet barbecueën maar prefereert u een buffet of bijvoorbeeld een hapjesarrangement, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij mooi weer breidden we de ruimte uit met een terras, welk enkel voor u beschikbaar is. Er blijft genoeg ruimte voor eventueel een springkussen (denk bijvoorbeeld aan een communiefeest).

Kiest u voor het grillen, dan rekenen wij │24 per persoon voor het eten. Kiest u voor een drank-arrangement, uw avond is, inclusief drank*, dan kan dit vanaf │48  per persoon. Voor dit bedrag bent u dus de gehele avond voorzien van eten en drank.
De ruimte is geschikt voor groepen vanaf 25 personen.

* exclusief buitenlands gedestilleerd.

Ons adres:
In 't Broek 1
6107 BG Stevensweert
Telefoon: 0475 55 12 92
info@intbrookx.nl