Verse zalm met dille crème
Meloen met Parmaham
Salade met gekruide kipfilet en honingdressing
Bospaddenstoelen soep
Runderbouillon met fijne garnituur
Runderreepjes in grand veneursaus
Varkenshaas medaillons met stroganoffsaus
Zeebaarsfilet met een zachte dille saus
Wildragout
Bij de hoofdgerechten worden bijpassende salades, groente- en aardappelgarnituren geserveerd
Diverse soorten ijs, chocolademousse, diverse taarten, yoghurt-aardbeischnitt advocaatsaus, warme kersen en slagroom
€ 49.00 p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis.
Vanaf 4 tot 12 jaar € 28.00 per kind.
Cocktail van verse zalm
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten en parmezaanse kaas
Runderbouillon met fijne garnituur
Varkenshaas omwikkeld met parmaham met een bospaddenstoelen saus
of
Kabeljauwfilet met een zachte dille saus
of
Diamanthaas met kruidensaus
of
Hertenfilet met rode wijnsaus
Dessert van de chef
€ 59.00 p.p.
Kinderbouillon € 8.00
Mini schnitzel of kipnuggets € 11.00
Kroket of Frikandel € 10.00
Kinderijsje € 8.00
Voor vragen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op via 0475551292 of mail naar info@intbrookx.nl