
Bij Int Brookx vieren we de feestdagen graag met u. Op deze pagina vindt u ons speciale feestdagenmenu, zorgvuldig samengesteld om u een culinaire beleving te bieden die past bij de gelegenheid.
Verse zalm met dille crème
Meloen met Parmaham
Salade met geitenkaas parels en honingdressing
Bospaddenstoelen soep
Runderbouillon met fijne garnituur
Runderreepjes in grand veneursaus
Varkenshaas medaillons met bospaddenstoelen saus
Vispotje met een zachte dille saus
Wildragout
Bij de hoofdgerechten worden bijpassende salades, groente- en aardappelgarnituren geserveerd
Diverse soorten ijs, chocolademousse, diverse taarten, advocaatsaus,warme kersen en slagroom
€ 52.50 p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis.
Vanaf 4 tot 12 jaar € 29.00 per kind.
Cocktail van verse zalm
Of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Runderbouillon met fijne garnituur
Varkenshaas omwikkeld met parmaham met een bospaddenstoelen saus
Of
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met een zachte dille saus
Of
Diamanthaas met kruidensaus
Of
Konijnenbout op grootmoeders wijze
Dessert van de chef
€ 62.50 p.p.
Kinderbouillon € 8.00
Mini schnitzel of kipnuggets € 11.00
Kroket of Frikandel € 10.00
Kinderijsje € 8.00