Hieronder treft u een aantal voorstellen van buffetten, uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.
Koud - warmbufet:
• Gevuld ei
• Hamrol gevuld met asperges
• Vers fruit
• Paprika - aardappelgratin
• Rundvleessalade
• Meloen met parmaham
• Komkommersalade
• Farmersalade
• Gemengde salade
• Luxe mini broodjes
• Echte boter
• Gegrilde beenham met mosterdsaus
• Kipfilet met champignonroomsaus
• Verse zalm
• Gerookte forelfilets
│27 per persoon
Aangevuld met:
• Kipfilet met rode pestosaus │5 p.p.
• Spare-ribs │5 p.p.
• Forelfilets │4 p.p.
• Palingfilets │6 p.p.
• Maatjes haring │4 p.p.
• Garnalen │4 p.p.
• Gehaktballetjes in tomatensaus │4 p.p.
Voor ca. 40 personen:
Buffetham in hooi gekookt │175
Limburgs buffet
• Bommerig hoen (filet van Limburgse kip) gevuld met truffelgehakt en omwikkelt met spek
• Limburgs zuurvlees met frites
• Runderreepjes in Gouverneursaus
• Gegrilde beenham met Limburgse mosterdsaus
• Gebakken aardappelen op bourgondinsche wijze
• Limburgse zure zult met roggebrood
• Koudeschotel
• Boerensalade
• Limburgse salade met krokant gebakken spekjes
• Eiersalade met bieslook
• Luxe mini broodjes met echte boter
│27 per persoon
Drie-gangenbuffet:
Voorgerechten
Twee soorten soep
Luxe minibroodjes
Echte boter
Hoofdgerechten
Runderreepjes in Gouverneursaus
Varkenshaasmedaillons met stoganoffsaus
Kipfilet met champignonroomsaus
Snoekbaarsfilet met vissaus
Bij de hoofdgerechten worden bijpassende salades, groente- en aardappelgarnituur geserveerd
Nagerechten
Diverse soorten ijs
Chocolademousse
Diverse taarten
Advocaatsaus
Aardbeiensnit
Warme kersen
Slagroom
│39 per persoon
Uiteraard is ook dit buffet anders in te vullen en (tegen een meerprijs) met voorgerechten in plaats van soepen te beginnen.
Het aantal personen kunt u voor de diverse arrangementen nog wijzigen tot 3 dagen voor de reserveringsdatum voor menu’s geldt 1 dag voor de reserveringsdatum.